• Home
  • Dagbok
  • Underlig känsla att inte längre spela fotboll
http://nerdpappan.se/wp-content/uploads/2017/03/img_0438-960x600_c.jpg

Underlig känsla att inte längre spela fotboll


Jag har lirat fotboll sen jag var 5 fyllda år. Det vill säga 25 år. Även om det inte har varit en proffskarriär eller liknande är det ändå en omställning av rang.

Vid den här tiden på året brukar jag vara som mest tränad och slank. Kan jag säga slank, kan män säga det? Det jag menar är, mindre pappa-torso.

Men, så är inte fallet. Min kondition är kass och jag har insett för första gången att även jag inte är immun från viktuppgång. Så, idag blev det en timmes morgonpromenad med barnvagnen och imorgon en tur till gymmet. Får se om de har ändrat om något i lokalen sedan senast jag var där. För 6-7 månader sedan.

Bilden är tagen på fostringsklubbens hemma-arena. Arena är kanske ett starkt ord, men ni fattar visslingen…

Meny