• Home
  • Dagbok
  • Pilotavsnittet av Föräldrapanelen i P4 Halland debuterade i torsdags
http://nerdpappan.se/wp-content/uploads/2017/03/c537977f-2d28-4b60-a418-352ca269bfcd-960x600_c.jpg

Pilotavsnittet av Föräldrapanelen i P4 Halland debuterade i torsdags


Jag tycker det är sjukt kul och intressant att både läsa och lyssna om föräldraskap. Och inte mindre fantalusiskt blir det när en av de deltagande programledarna i P4 Hallands nya programdel Föräldrapanelen (med Evelina Myrbäck) ingår i min närmsta bekantskapskrets. Emelie.

Min fru och jag satt i bilen i utkanten av stan, inväntade vår lunch på (favorit-)Kina-haket, när vi hörde på radion att avsnittet precis hade sänts i etern. Vi hade precis missat det. Fick lyssna på det i efterhand, som jag precis gjort.

Jag är ingen radio-lyssnare per se. Har följt Christer i P3 när det sändes och var en hängiven lyssnare när Martina Thun briljerade tillsammans med Olle Garp under alla sömninga morn’ar. Podcasts däremot, det lyssnar jag desto mer på – mest för att det är så mycket enklare att följa… varför jag nu ens nämner det.

Hur som haver. Jag kommer fortsätta följa Föräldrapanelen, ett  av två ämnen som jag brinner för. Nördigt och föräldraskap. Nerd+pappan liksom.

Meny