• Home
  • Krönika
  • Må magin vara med oss i den nya Star Wars-filmen
http://nerdpappan.se/wp-content/uploads/2016/12/rey__bb_8_star_wars_the_force_awakens-HD-1600x900-960x600_c.jpg

Må magin vara med oss i den nya Star Wars-filmen


När jag var en liten grabb satt jag ofta i mitt pojkrum och drömde mig bort till en fantasivärld, med action-figurer i huvudrollerna i lekens skådespel. Rummets fylldes med hjältesagor och heroiska äventyr såsom Star Wars som alltid lyckats trollbinda mig – och många, många andra. Och nu är dagen jag längtat efter i drygt tio års tid snart kommen. I morgon, den 16 december 2015, är det aktuellt för ett av filmhistoriens mest signifikanta varumärken att åter-igen inta biograferna och fylla filmdukarna. Jag pratar såklart om Star Wars VII: The Force Awakens, den sjunde filmen i följetongen som trots sin forna succé har mycket att bevisa…

Läs min krönika om nya Star Wars-filmen The Force Awakens, nummer 7 i den populära filmserien. Se nedan för länk till Hallandsposten.

http://www.hallandsposten.se/familj/kr%C3%B6nikor-k%C3%A5serier/m%C3%A5-magin-vara-med-oss-i-den-nya-star-wars-filmen-1.372530

Meny