• Home
  • Dagbok
  • Jag vill verkligen förstå det jag ser på eSportsTV HD
http://nerdpappan.se/wp-content/uploads/2017/03/img_0389-960x600_c.jpg

Jag vill verkligen förstå det jag ser på eSportsTV HD


Red team hero killed!

Jag förstår ingenting av det jag ser. Eller, jo lite – men egentligen inte. Jag ljuger för mig själv att jag kan mer e-sport än vad jag gör.

Och det är synd. Tyckte jag hade mycket mer koll för ett par år sedan. Inbillar mig att det var mycket färre spel för 5 -6 år sedan, att det då mest handlade om WoW, LoL och CS. Eller har jag fel om jag skriver så?

När jag nu sitter här klockan 07:09 på måndagsmorgonen och tittar på eSportsTV-kanalen, i hopp om att lära mig, så spelas det för tillfället Sky Temple. Eller nej, det är nog banan. Heroes of the Storm, så hette det.

Ett tecken att jag aldrig har skrivit det spelets namn tidigare är att telefonen auto-correctar till Herpes of the Storm…

Meny